Teatre Mundial

Circ de Nadal - Nuye

Companyia de Circ "eia"

Finalitzat
divendres, 22 de desembre | 21:00 h

60 min.

A partir de 8 anys

 

Ho organitza: Ajuntament de la Bisbal. Àrea de Cultura

Col·labora: Associació Fira de Circ al Carrer

Compartir

Despertem en un lloc solitari després d'un llarg aïllament. Ens falta quelcom. Comencem a buscar dins nostre per tornar a completar-nos: busquem entre les nostres llums i les nostres ombres, parts de nosaltres que semblen contradictòries, però que són complementàries: el surrealisme, la racionalitat, la certesa, la poesia… I de sobte, quan el món exterior xoca amb l’interior, ens adonem encara més nítidament de la necessitat d’anar a buscar i connectar amb l’altre. Amb els/les altres. I poder tocar-nos, donar-nos la mà, abraçar-nos, compartir-nos… Com mitges paraules que es busquen per a compondre una frase... Perquè a vegades sentim que estem fets i fetes de moltes meitats. Equilibri, confiança, dualitat, separació, conflictes … Són conceptes que apareixen en aquesta proposta circense i coreogràfica per a sis acròbates que recull el nostre anar i venir entre un mateix i els altres, en una recerca constant per a completar-nos.

 

Idea Original: Companyia de Circ “eia”

Direcció artística: Armando Rabanera Muro i Fabrizio Giannini

Posada en escena i dramatúrgia: Roberto Magro, Armando Rabanera Muro i Fabrizio Giannini

Creació i interpretació: Luca Bernini, Francesco Germini, Laia Gómez Iglesias, Abby Neuberger, Maiol Pruna Soler, Ona Vives Pérez

Coreografia: Michelle Man

Direcció musical: Cristiano i Davide Della Monica

Creació d’il·luminació: Thomas Bourreau

Escenografia: Companyia de Circ “eia” - Armando Rabanera Muro, Oscar de Paz, Benet JofreVestuari - MOMU Espai tèxtil

 

La Companyia de Circ “eia” («impulsos imprevistos acordats» en francès, "sí" en sard) neix el 2009 a partir de la fusió de diversos artistes: Armando Rabanera, Fabrizio Giannini i Cristiano Della Monica (Cirque Vague, Circo de la Sombra i Le Grand Osim Orchestra) i Francesca Lissia i Celso Pereira (Celso y Frana). Amb 12 anys d’experiència col·lectiva, quatre creacions en actiu i més de 600 representacions a 18 països, la Companyia de Circ «eia» s’ha posicionat comuna companyia de referència en el circ contemporani català i espanyol. Al centre de les seves creacions hi ha un circ humà, capaç d’evocar lacomplexitat de les relacions humanes.

Una gran oportunitat per gaudir d'una proposta circense de primer nivell.

Divendres
22
des
21:00 h
 
Des de
10 €
Finalitzat