Teatre Mundial

Dones compositores

Amb Joana Canalias Pons i Laura Pérez de Tudela

Finalitzat
diumenge, 5 de novembre | 19:00 h

 

Ho organitza: Arxiu Comarcal del Baix Empordà i Grup de Dones de la Bisbal

Amb el suport de: Ajuntament de la Bisbal. Àrea de Cultura

Compartir

Joana Canalias (soprano) i Laura Pérez de Tudela (pianista) ens guiaran en un viatge per escoltar música escrita per dones. Començarem al segle XII i ens mourem a través de la música per diferents èpoques i països, i alhora descobrirem la biografia d’aquestes compositores a les quals hem de reivindicar.

 

Joana Canalias Pons (Vall de Bianya, 1992). Formada musicalment a Olot en els seus inicis -Escola de Música Clau de Sol, Coral Blauet…- , actualment ha acabat els estudis de Cant al Conservatori Superior del Liceu i amb la reputada soprano Begoña Alberdi.

Laura Pérez de Tudela (Barcelona, 1995). S’inicià al piano al Centre d’Estudis Musicals Haro i, l’any 2019, acabà els seus estudis superiors al Conservatori del Liceu, de la mà de la concertista internacional Alba Ventura. Ha treballat amb grans pianistes d’arreu del món com Tensy Krismant, Alan Blanch i Josep M. Colom.

 

Un concert emmarcat dins el projecte Història amb perspectiva de gènere, impulsat per l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà amb la col·laboració del Grup de Dones de la Bisbal, que té com a objectiu impulsar una activitat trimestral -xerrades, pel·lícules, documentals o lectures de llibres, entre d’altres- sobre la història de les dones o les dones a la Història, de manera que es pugui estudiar la presència femenina en diferents moments històrics o descobrir vides de dones que han quedat amagades o menystingudes. 

 

Diumenge
05
nov
19:00 h
 
Gratuït
Finalitzat