Teatre Mundial

Demèter

Olympus Kids

Finalitzat
dissabte, 11 de novembre | 18:00 h

De 7 a 11 anys. Accés exclusiu per a la mainada (cal comprar entrades només pels infants que entrin a l'espectacle).

Adults acompanyants no poden accedir a la sala. S'habilitarà el vestíbul com a sala d'espera pels acompanyants.

55 minuts

 

Ho organitza: Ajuntament de la Bisbal. Àrea de Cultura

Compartir

De 7 a 11 anys. Accés exclusiu per a la mainada (cal comprar entrades només pels infants que entrin a l'espectacle).

Adults acompanyants no poden accedir a la sala. S'habilitarà el vestíbul com a sala d'espera pels acompanyants.

Demèter equilibra la natura. Entre els boscos salvatges i la terra conreada, entre les estacions on la terra és estèril i aquelles on la natura reneix. Demèter controla aquest equilibri pel bé de tots. Un dia el rei Erisícton construeix una gran taula on poder convidar tots els membres de la comunitat. Per fer-ho, talla una alzina protegida per Demèter. I fent-ho desencadena la ira de la deessa. Demèter castiga Erisícton a patir una fam sense fi, com més menja, més fam té. Així, desesperat, Erisícton es veu abocat a devorar sense fi, sense mai saciar-se, portant-se la ruïna a ell mateix i a tota la comunitat. Sabem que els recursos naturals són finits, però què justifica i què no l’explotació d'aquests? En quina mesura? És legítim desbrossar un terreny per plantar enciams? I talar una sequoia per construir un pont? I guanyar-li terreny a la selva per plantar la soja que alimenta el bestiar? Quin és el límit si és que n’hi ha? Quin és l’equilibri?

Demèter té com a protagonistes a Demèter, Erisícton, els boscos d’alzines, la desforestació amazònica, les botigues de roba low-cost, els telèfons mòbils i l’extermini d’animals per fer les hamburgueses del súper.

 

Demèter és la tercera peça d'Olympus Kids, un projecte teatral basat en una visió crítica i disruptiva dels mites grecs destinada exclusivament a un públic de 7 a 11 anys. Mitjançant una mirada complexa, atrevida i multi-referencial, el projecte proposa tres peces independents de 55 minuts posades en escena a través d’un narrador que manipula maquetes, figures, diverses càmeres de vídeo en directe i recursos en línia. Olympus Kids és un projecte paral·lel de l’Agrupación Señor Serrano.

 

Dramatúrgia i direcció: Olympus Kids

Performer: Jofre Carabén

Música: Roger Costa Vendrell

Realització de maquetes: Lola Belles

Fotografia: Leafhopper project

Dissabte
11
nov
18:00 h
 
Des de
5 €
Finalitzat
Activitats relacionades
(A)Relats
Grup de Teatre Sensedormir
dg. 02.06.24 | 18:00 h
Arts Escèniques